Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Molim vas recite mi sto radit.Moj zubar mi je odjednom obrusio 6zubi dobila sam provizorne .Jako su me boljeli zubar bio na godisnjem cijeli mj.Pila sam tablete protiv bolova.Stavio navlake i dalje me ti isti zubi bole na vruce hladno kao da mi je struja u zubima tokom dana i noci.Traje vec 5mj i falje uzimam tablete.Zubar tvrdi da ne u redu a mene boli

Nada Tusche - 30. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Nada Tusche,

situacija koju opisujete nije očekivana.

Naime, brušeni zubi mogu da bole na nadražaj (uglavnom na hladno) i ukoliko je sve u redu, nakon prestanka nadražaja prestaje i bol.

Pojava spontanog, jakog bola ukazuje na promene u zubnoj pulpi (kao posledica karijesa, brušenja zuba), i u tom slučaju je neophodno sprovesti lečenje kanala korena zuba (endodontsko lečenje).

Savetujemo da posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka zuba utvrdilo stanje zuba, uzrok bola koji navodite i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata