Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Morao sam da izvadim 7 da bi mi 8 izrastao zbog proteze. Ali kad me je doktor operisavao morao je da izvadi oba zuba (7 i8) jer je 7 imala cistu a 8 bila pokvarena. Proslo je 6 dana otkad sam se operisao ali i dalje ne mogu da otvaram usta mnogo samo po malo i izasao mi je kao neki baloncic kao da je meso i zbog toga ne mogu da jedem. Sta da radim

Aleks - 08. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Aleks,

s obzirom na to da je prošlo 6 dana od vađenja zuba, a spontani bolovi nisu prisutni, smatramo da je zarastanje rane uredno. Ipak, savetujemo da odete na kontrolni pregled kod stomatologa koji je izvršio intervenciju kako bi se to potvrdilo.

Sve u vezi sa otežanim otvaranjem usta možete pročitati ovde.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata