Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Morao sam da izvadim 7 da bi mi 8 izrastao zbog proteze. Ali kad me je doktor operisavao morao je da izvadi oba zuba (7 i8) jer je 7 imala cistu a 8 bila pokvarena. Proslo je 6 dana otkad sam se operisao ali i dalje ne mogu da otvaram usta mnogo samo po malo i izasao mi je kao neki baloncic kao da je meso i zbog toga ne mogu da jedem. Sta da radim

Aleks - 08. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Aleks,

s obzirom na to da je prošlo 6 dana od vađenja zuba, a spontani bolovi nisu prisutni, smatramo da je zarastanje rane uredno. Ipak, savetujemo da odete na kontrolni pregled kod stomatologa koji je izvršio intervenciju kako bi se to potvrdilo.

Sve u vezi sa otežanim otvaranjem usta možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26198 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26198
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata