Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Most je odradjen pre nepunedve godine od trojke do sestice u gornjoj vilici. Desni iznad su konstantno upaljene, a povremeno i krvari. Stomatolog kaze mora tako, smirice se. Ali to traje duze od godinu dana. Molim vas predlog, sta dalje. Pozdrav

Danka - 04. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Danka,

nije normalno da su desni konstantno upaljene i da krvare.

Neophodna je poseta stomatologu kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo šta je uzrok postojećeg problema (neadekvatna oralna higijena i prisustvo naslaga - kamenca, zaostali cement, neadekvatan odnos ruba krunica prema brušenom delu zuba, karijes...)  i odgovarajućom terapijom sanirala upala.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28994 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28994
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata