Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Muz mi ima problem sa desnima ,kao da su se upalila.Kaze da ga bole i da su crvena.On je na brodu pa mozete li mi reci dali ima neki antibiotik koji bi mogao pit dok dode kuci da mu olaksa bol .

Sanja - 17. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Sanja,

nažalost bez kliničkog pregleda ne može se sa sigurnošću pričati o tačnoj dijagnozi i terapiji, s obzirom da uzrok može biti upala desni, ali i prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa, zapaljenje procesa u predelu vrha korena zuba i slično. Ukoliko je u pitanju upala desni, prvenstveno je potrebno ukloniti uzrok, odnosno ukloniti zubni kamenac i meke naslage. Takođe, savetujemo redovno i pravilno održavanje oralne higijene. Više o tome možete pročitati ovde.

Antibiotik predstavlja samo pomoćno terapijsko sredstvo, i neće rešiti problem ukoliko se ne ukloni uzrok tegoba. Takođe ne savetujemo upotrebu antibiotika na svoju ruku!

Savetujemo da Vaš suprug poseti stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata