Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Na dodir osetim da mi umnjaci rastu ali nemam nikakav bol osim kad sam na hladnoci,vilica me toliko boli,i mogu da napipam ivicu zuba ali kad sam u zatvorenom prostoru ili normalnoj temperaturi,zub kao da se povuce...Da li je to normalna reakcija ? Da spomenem da sam prvi put to primetila pre mozda oko 3 meseca

Sandra - 18. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Sandra,

bol na hladno koji je posledica oboljenja zubne pulpe (živca) najčešće nastaje prilikom konzumiranja hladnih napitaka, produženo traje, a najčešće je i spontan. Da bi se utvrdilo da li su u pitanju umnjaci i tegobe vezane za njihov rast utvrđuje se kliničkim pregledom i analizom OPT snimka (Rtg snimak zuba obe vilice), jer tegobe koje Vi opisujete mogu biti i porekla okolnih struktura.

Srdačno

Javite se svom stomatologu.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata