Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Na kutnjaku sa desne strane otpalo mi je parce zuba...da li dobro izvrsiti radikalnu meru tjst izvaditi ga skroz...

Marko pajovic - 25. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Marko Pajovic,

potrebno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrditi tačnu dijagnozu i proceniti da li se zub može adekvatno izlečiti i sačuvati. Vađenje zuba predstavlja poslednju terapijsku opciju.

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata