Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Nakon opravke zuba, trojka i četvorka na donjoj vilici, pojavila mi se oteklina, koja boli samo na dodir i oseća se otvrdlina, estetski izgleda ružno. Da li je to od anestezije, i da li će se povući samo od sebe?

Marijana - 08. 04. 2020.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Marijana,

savet je da posetite svog stomatologa koji će nakon pregleda i  eventualne analize snimka utvrditi uzrok otoku.

Proverom vitaliteta zuba utvrdiće se da li su ti zubi mogući uzrok. Dokle god zubni zivac reaguje na nadražaje ( ispituje se aparatom za vitalitet) od tog zuba se ne može oteći.

U retkim slučajevima otok se može javiti nakon anestezije, ovaj otok nije bolan na dodir.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata