Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Nakon ponovljene anestezije zbog vađenja zuba pojavio mi se trizmus te vas ovom prilikom molim da mi odgovorite osim antibiotika koje mu je predložio Maksofacijalni hirurg da li postoji odgovarajući vitamin koji bih mogla piti. Unaprijed zahvalna.

Ivana Ždralić - 29. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

otežano otvaranje usta može da bude posledica davanja lokalne anestezije, a takođe i same intervencije vađenja zuba ili pak neke komplikacije nakon vađenja zuba. U tom slučaju je potrebno da radite vežbe otvaranja usta (više o svemu možete da pročitate ovde).

Svakako savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25269 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25269
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata