Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

nikad nisam popravio zub u zivotu imam 30god svi su mi zdravi hvala bogu pa me sad poceo boliti jedan na hladno vruce pa me interesuje trebali ga lijeciti ili klasicno popraviti radi se o 6zubu i pola ga je pojeo karijes

katica faruk - 15. 01. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani gospodine,

bol zuba isključivo na termičke nadražaje /toplo, hladno/  ukazuje na duboki karijes koji se u najvećem broju slučajeva sanira otklanjanjem karijesa i postavljanjem definitivnog ispuna u jednoj seansi.

U nekim slučajevima, ipak, i pored ovakvih simptoma neophodna je devitalizacija tog zuba tj. lečenje kanala korena (vađenje zubnog živca). Ovakva terapija je obavezna u  svim slučajevima gde se javio spontani bol.

Savet je da što pre posetite stomatologa, jer po simptomima još uvek ima nada da se problem reši samo postavljanjem plombe.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata