Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Nosim fiksnu protezu oko godinu dana i idem na kontrole svakih mjesec dana. Medjutim posljednja 2 mjeseca nisam bila u mogucnosti otici na kontrolu pa me zanima da li je to problem neki,da li ce zubar nastaviti nornalno sa daljim radom bez komplikacija?

Iva - 16. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Iva,

izostajanje sa redovnih kontrola u toku ortodontske terapije će sigurno produžiti trajanje same terapije.

Savetujemo da ubuduće ispratite redovne kontrolne preglede kod svog ortodonta.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata