Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Nosim ortodontski aparat na gornjoj vilici vec 6 mjeseci i gornja usna mi se cini sve veca... Zapravo i par osoba mi je reklo kako mi je usna stvarno malo veca. Da li je to normalno i uopste moguce? Hvala.

Sladjana - 09. 05. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana Sladjana,

ukoliko je ortodontski aparat postavljen na prednjoj strani zuba, postoji mogučnost da dovodi do isturanja gornje usne, što dovodi do estetskog efekta kao da je uvećana.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata