Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Nosim protezu vec destak godina. Iznad 22 i 23.zuba se pojavila rana od pritiska koja se toliko prosilia da se vidi kost i desni su sa 23 ceg zuba poceli da se povlace gore...nisam cesto u Srbiji, dolazim na kratko, po mesec dana. Kazite mi koje su opcije lecenja? Da li je hirugija neophodna.
Hvala

DaCa - 30. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana DaCa,

napominjemo da je neophodan klinički pregled. Za prvu pomoć Vam možemo savetovati da protezu ne nosite, i da posetite stomatologa radi korekcije postojeće ili izrade nove proteze u što kraćem roku.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata