Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ocisceni su mi kanali na gornjoj petici. Zubar je stavio lek i nije ga odmah zatvorio. Zub je boleo jos dva dana nakon intervencije i prestao. Lek bi trebalo da stoji nedleju dana, medjutim kako nisam bila u mogucnosti da odem, pomereno je za jos nedelju dana. Medjutim, zub je poceo ponovo da boli i na zagrizaj i na hladno! Koji su moguci razlozi i resenja?
Hvala unapred
Pozdrav!

Maka - 23. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani,

tokom i nakon endodontske terapije (lečenje kanala korena zuba) može se javiti osetljivost zuba na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom i slično, koja se smanjuje tokom nekoliko dana do potpunog prestanka.

Uzrok bola na hladno može biti neki od susednih zuba, s obzirom da navedeni lečeni zub nije vitalan, i nije moguće da reaguje na termičke nadražaje.

S obzirom da se ovim putem, a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka po potrebi, ne omže sa sigurnošću znati o čemu je tačno reč, savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata