Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Od februara imam navlaku na jedinici, i u septembru je zub poceo da me boli. Uradjena je resekcija 10.septembra, nakon mjesec dana stavljena plomba. I sad me boli kad pritisnem kod nosa, kao i prije operacije, pa me interesuje da li je to normalno, ili jos uvijek nije proslo dovoljno vremena? Da li ce proci ili je moguce da nije dobro uradjena operacija? Hvala

Milica - 25. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Milice,

ne biste trebali da osećate bol prilikom dodira.

Savetujemo da uradite novi retroalveolarni Rtg snimak tog zuba i odete na kontrolni pregled kod Vašeg oralnog hirurga kako bi se utvrdilo stanje.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata