Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Od februara imam navlaku na jedinici, i u septembru je zub poceo da me boli. Uradjena je resekcija 10.septembra, nakon mjesec dana stavljena plomba. I sad me boli kad pritisnem kod nosa, kao i prije operacije, pa me interesuje da li je to normalno, ili jos uvijek nije proslo dovoljno vremena? Da li ce proci ili je moguce da nije dobro uradjena operacija? Hvala

Milica - 25. 10. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Milice,

ne biste trebali da osećate bol prilikom dodira.

Savetujemo da uradite novi retroalveolarni Rtg snimak tog zuba i odete na kontrolni pregled kod Vašeg oralnog hirurga kako bi se utvrdilo stanje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata