Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Od kada su mi izrasli trajni zubi, na gornjim jedinicama imam dva bijela fleka, puno su bjelji za razliku od ostalih zuba. Postoji li neki nacin na koji se one mogu ukloniti ili nesto slicno?

Ivana - 05. 04. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

s obzirom na to da je najverovatnije u pitanju razvojna anomalija, praktično je nemoguće ukloniti je. Beljenjem zuba se može postići nešto svetlija nijansa i smanjiti primetnost, a kao još neke od opcija nameću se izrada faseta, kao i keramičkih krunica (što je i invazivnija metoda). Sve informacije o kozmetskoj stomatologiji možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata