Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Oprostite, bilo bi mi drago kad bi odogovirli na moje pitanje.Imam 15 godina i od malena ,kako su mi narasli novi zubi imam narancastu mrlju na gornjm i doljnjem PREDNJEM zubu ,to mi jako smeta.
Kada su mi tek izbile zubarica je rekla da ce nestati kad mi narastu zubi ,ali nisu.Neki dan sam bila kod zubarice i rekla mi je da to nikako nemoze maknuti,da to moze tek kad budem imala 18 da mogu 'sama' odluciti.Jeli to istina?Molim vas pomozite mi ,jako mi smeta i ne osjceam se ugodno kad se nasmijem.Htjela bih bjeli i cisti osmijeh.
Marijana-30.8.2015

marijana - 30. 08. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Marijana,

ukoliko je reč o razvojnoj strukturnoj nepravilnosti zuba terapijsko rešenje predstavlja uklanjanje promenjenog zubnog tkiva i postavljanje kompozitnog ispuna ("bele plombe"), izrada kompozitne ili keramičke fasete ili pak u krajnjem slučaju brušenje zuba i izrada keramičke krunice.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata