Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Ovako imam sina od 6 god ima problem sa zub počeo je da mu gnoji i donji i gornji zub e sad bili smo kod zubara on se plaši i me moze nikako da komunicira snjim e sad mora totalna anestezija da se pravi da bi mogli da mu sredu zubi ja se plašim da te anestezije dali je opasno i može li da mu se desi nešto od te anestezija molim vas sto brze odg hvala unapred

Valentina - 01. 08. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Valentina,

ukoliko je stomatolog uz konsultaciju sa anesteziologom, indikovao da je jedino moguće sprovesti neophodne intervencije u opštoj anesteziji, nemate razloga za strah.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata