Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pa pitala bih vas za savet treba da vadim u gornjoj vilici sa leve strane zub e sad ja kao laik brojim i kažem da je petica moj zubar me uplašio i rekao da je zub teško izvaditi jel je po snimku blizu ili u kosti i ds neko mora doći ssmnom kad budem ds vadim jel može ds se desi da se kost ošteti i da moram ići dalje ako dođe do komplikacija tipa krvarenja il da mora da se ušiva.Šta da radim?Pomoć.

Daliborka - 13. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Daliborka,

najbolje rešenje bi bilo da vađenje izvede specijalista oralne hirurgije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata