Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pocela sam sa vadjenje korenova na gornjoj vilici imama snimak za sada je sve proslo kako treba nisam imama nikakva bolove posle vadjenja.Recite mi dali treba da se pije neki antibijotik.Hvala

Marija - 04. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Marija,

ukoliko Vam stomatolog nakon vađenja nije prepisao antibiotik ne treba da pijete.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25709 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25709
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata