Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pocnem da osecam bol u 4 tvorci samo nocu , i tako ne spavam 4 dana i odem kod zubara.Kad sam stigla tamo plombu su izvadili za sekund ispala je bukvalno sama. Dr kaze auu za vadjenje pa ovde nema nista od zuba.Hvata se za anesteziju ne secam se da me ubod anestezije vise boleo u zivotu,Posle 10 min sedim i pipam zub jezikom i osecam uzasan bol.Kad sam sela na stolicu kazem da me boli. Odgovor je uplasila si se.Krece da vuce zub a ja osecam sve.Podignem ruku dr stane i kaze sta je sada.Lepo vam kazem da sve osecam kao da mi i niste dali anesteziju.Dobijem jos jednu anesteziju sada me ubod nije boleo hvala bogu.Posle 10 min ajmo ponovo.Najgorih pet minuta u mom zivotu do sada.Bukvalno sam izvadila zub na zivo jer sam sve osecala.Ok zub je izasa , dobila antibiotike , ali bol ne prestaje vec 20 sati.Osecam da mi pucka u nosu kad disem.Bukvalno me vise boli sada kad ga nema nego je bio tu zub.Da li je normalan bol od 20 sati posle vadjenja zuba ili da se javim opet , napominjem da zub nisam snimala ovo je bila odkativna odluka.

Slavica - 29. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Slavice,

bol nakon vađenja zuba je uobičajena pojava, i najintenzivniji je nekoliko dana nakon vađenja, posle čega bi trebao postepeno da se smanjuje do potpunog prestanka. Za to vreme preporučujemo upotrebu analgetika, kako bi se tegobe ublažile.

Ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu, ili dođe do pogoršanja simptoma, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24254 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24254
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata