Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Popravio sam 6 i 7 gornju pre jedno godinu dana cistili su mi kanale iglicama punili lekovima da umrtve zivce i zatvorili zub... Pre nekih 2-3 meseca javljaju mi se bolovi u jednom od ta dva zuba, sada su vec ti bolovi intezivniji i mnogo bolniji nista vruce ne smem da popijem i bol se proteze sve do slepoocnice... Sta raditi vas savet? Bio sam kod moje doktorke koja kaze da su mi osetljivi desni al mislim da to nije to...

Milos - 18. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Miloše,

ukoliko je lečenje kanala korenova adekvatno (što je vidljivo na kontrolnom rtg snimku), opisane tegobe mogu voditi poreklo od parodontalnog džepa. U tom slučaju potrebna je parodontološka terapija koja podrazumeva: uklanjanje mekih i čvrstih zubnih naslaga, kiretažu džepa, aplikaciju određenih medikamenata, itd.

Takođe, uzrok tegoba može biti oboljenje pulpe ("živca") nekog od susednih zuba, u tom slučaju neophodna je endodontska terapija (lečenje kanala korena zuba).

Kako navodite da se tegobe intenziviraju savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata