Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Posle operacije ciste na vrhu korena,ponovo ni se pojavila cista ali na spoljnoj strani zuba i zub sr sam drenira.Zub me boli kao da se zagnoio,pio sam orvazil,sinacilin ali nista se ne drsava.Doktor kaze da ponovo operisem,ali se plasim da opet ne valja,sta raditi,vaditi zub?

Darko - 02. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Darko,

ukoliko se radi o recidivu ciste, svakako je bolje ponovo uraditi apikotomiju, ukoliko za to postoje uslovi. 

Vađenje zuba predstavlja krajnju terapijsku opciju i sprovodi se kada su iscrpljene sve druge mogućnosti za čuvanje zuba u vilici.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata