Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pošovani,prije mjesec dana sam otisla na pregled zuba..stomatolog mi je rekao da su mi svi zubi u redu,osim donje lijeve petice..rekao je da je nju potrebni liječiti.Zub mi je brusio i zatim stavio lijek.Rekao mi je da ce mi zub raditi tek za mjesec dana jer je otvoren zivac.. danas je bio dogovoreni termin,ja sam dosla,stomatolog mi je ponovno brusio zub pri cemu sam osjecala bol..i stavio mi je jednu iglicu u zub sto me je isto zabolilo..ponovno da mi stavio lijek i narucio me za mjesec dana..trenutno osjecam bolove i ne znam sto trebam uciniti

Maria - 14. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Maria,

ukoliko je postojala indikacija, a u zub je aplikovan lek za umrtvljivanje živca, normalna je pojava bola slabijeg intenziteta (više kao iritacija), tegobe bi u tom slučaju trebale postepeno da slabe do potpunog prestanka u naredna 24 sata. Za to vreme preporučujemo Vam upotrebu nekog analgetika kako ne biste trpeli tegobe.

Ukoliko dođe do pogoršanja trenutnog stanja savetujemo Vam da uz pomoć plastične čačkalice nežno očistite zub pazeći da se ne povredite, i što pre posetite svog stomatologa kako bi Vam se pružila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata