Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postavani , moj decko je u saobracajnoj nesreci iskrivio obe jedinice ka unutrasnjosti usta a dva zuba do jedinica se klimaju . Da li mozete da mi kazete koja bi cena intervencije bila da se zubi nameste kao i cenu izbeljivanja zuba ? hvala unapred

Iva - 06. 06. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Iva,

za procenu potrebne terapije u slučaju povrede zuba, neophodan je detaljan klinički pregled i analiza snimka zuba. Obzirim da povreda zuba spada u hitna stanja u stomatologiji, savetujemo Vam da se u najkraćem vremenskom roku obratite stomatologu kako povređeni zubi ne bi bili izgubljeni.

Cenu laserskog izbeljivanja Vam šaljemo na mail.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata