Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postivani,

Imam upalu desni, zubnog mesa posjetila sam stomatologa I dao mi je antibiotike. Nakon 2 dana pojavilo mi se crno kao tacka neka, sta to znaci, jel opasna sta?? Hvala unaprijed

Ana - 31. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

nažalost iz navedenog, bez poznavanja lokalizacije, izgleda promene, mogućih tegoba, a prvenstveno bez kliničkog pregleda i po potrebi analize Rtg snimka, ne može se sa sigurnošću znati o čemu je reč.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i po potrebi odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26247 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26247
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata