Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

*postivani sinoc sam izvadila zub zbog jake boli, kada je prošlo nekoliko sati rana me je posla boliti a i zub do njega kao da je upaljen na dodir boli. Zanima me jeli moze bit od rane da me bili posto je duboka ili je zubu potrebno ljecenje?

*monika - 10. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana *monika,

neposredno nakon vađenja, kao i u prvih nekoliko dana nakon vađenja, uobičajeno je prisustvo bola, koji se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu upotreba analgetika će Vam biti od koristi.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda i terapije po potrebi.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata