Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovana gospodo, mnogo toga što me je interesovalo vezano za stomatološke usluge saznao sam iz odgovora na pitanja drugih korisnika vašeg web servisa "pitajte stomatologa" koji je za svaku pohvalu. Ono što nisam saznao, a što me interesuje, jeste da li dizajniranje i izradu nemetalnih faseta sa cirkonijumskom osnovom, upotrbom za to specijalizovanog CAD-CAM sistema, vršite na svojoj poliklinici ili to za vas uslužno radi neko drugi, te koliko dugo se to radi u svetu a koliko kod nas. Takođe, primetio sam da Vam je praksa da informacije o cenama vaših usluga dajete putem e-pošte pa Vas molim da mi na adresu e-pošte pošaljete poruku sa informacijom o cenama koštanja izbeljivanja zuba upotrebom lasera i postavljanja nemetalnih faseta (izrađenih upotrebom CAD-CAM sistema) na prva četiri zuba u gornjoj vilici. Unapred hvala.

Ninoslav Krndija - 06. 11. 2008.
Odgovor i savet
dr Ivana Tadić
dr Ivana Tadić polivalentni stomatolog

Poštovani Ninoslave, 

drago nam je da ste nešto novo naučili zahvaljujući našem sajtu!

Što se tiče CAD-CAM tehnologije, ona se još uvek ne praktikuje u našoj ordinaciji, ali se nadamo da ćemo uskoro imati i taj sistem, te ćemo onda i moći podrobnije da vas informišemo o tome. 

Srdačan pozdrav. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata