Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovana, pre 4 dana stomatolog mi je skidao kamenac sa zuba i polirao zube. Danas sam nakon toga bila prvi put na popravci jednog od zuba. Pre pocetka rada stomatolog me je pitao da li mi trnu zubi i desni i da li bride zbog skidanja kamenca kada sam rekla da ne, da sam takve neprijatnosti osecala samo tog dana kada je radjeno stomatolog se izrazito jako zacudio, toliko da sam se zabrinula da nesto nije uredu.
Molim Vas recite mi da li je normalno to sto danas nakon 4 dana ne osecam nista i zasto uopste dolazi do tog osecaja ˝trenjenja zuba i desni˝ ?

Hvala.

Anna - 18. 04. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Anna,

apsolutno nemate razloga za zabrinutost, normalno je da ne osećate bilo kakve tegobe. "Osećaj trnjenja" može biti posledica manje traume tkiva usled prethodne intervencije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata