Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovana..... Prije tri Dana Sam radila operaciju gorenje lijeve dvojke i vadjenje zaostalog korjena jedinice..... Operacija je potrajala duze. Hirurg mi je ukljucio amoksicilin 7 dana I chymoral 5 Dana. Prvi Dan posle zahvata imala Sam ogroman otok citavog lica stavljala led I hladne obloge, pila I brufen po potrebi. Drugi I treci Dan se otok pivlaci ali tvrdina iznad radjenog zuba I prema nosu jos stoji I bolna je. Najvise me plasi sto me konac u samoj rupi vadjenog zaostalog korjena pecka I boli kad taj dio pokusavam malo cistiti stapicem za usi......za dva Dana zovem stomatologa da zakazem vadjenje konaca. Da li je to normalno sto boli s obzirom da je u pitanju kratak period od zahvata.... Hvala unaprijed na odgovoru....

Jeca - 06. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Jeca,

tegobe koje opisujete mogu biti normalna pojava nakon vađenja zuba. 

Ukoliko ne dolazi do pogoršanja tegoba (povećan bol, otok) nemate razloga za zabrinutost. Savetujemo Vam da posetite Vašeg stomatologa u zakazanom terminu radi skidanja konaca i kontrole zarastanja rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata