Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovana,prije 6 dana izvadila sam donju sesticu na lijevoj strani.Rana me nije mnogo boljela ..medjutim kroz par dana primjetim nesto bijelo u desni sa unutrnje strane vilice od jezika prema desni) i po malo ostro .. i to ne boli ovako vec samo na dodir.Stomatolog koji mi je izvadio zub,dok je jos bila pod anestezijom pregledao ranu da vidi imali kosti...takodjer mi je rekao...ovo bijelo sto se vidi to je septumm...eh mene sad interesuje jeli moguce da taj septum boli na dodir i je li to normalno? Sa ostlih strana rana super zarast i ne boli,,samo na tom mjestu. U svakom slucaju hvala vam na odg i razumjevanju!

Melira - 30. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Melira,

moguće je da zaostali koštani septum boli na dodir.

Postoji mogućnost da se oštra ivica kosti ili zaostali koštani septum spontano resorbuje ("istopi") ili ukoliko bude stvaralo tegobe da se ukloni.

Savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25939 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25939
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata