Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, beba ima nepunih 8 meseci, od zubica ima donje kečeve a sada izlaze i gornji. Problem je sto su mu svi zubici delimicno prebojeni izrazito žutom,kao senf bojom, u obliku nepravilnih mrlja. Da li znate od cega je to, jer zubici izlaze zuti.
Hvala unapred

Mama - 27. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Mama,

moguće je da se radi o naslagama hrane na zubima. Treba započeti sa održavanjem oralne higijene. Sa čistom gazom, namočenom u vodu, očiste se bebine desni i zubi i unutrašnje strane obraza. Pojavom prvog zubića u ustima, počinje se i sa njihovim pranjem, i to malom i mekanom četkicom, u početku bez paste za zube.

Savetujemo Vam da dete odvedete na pregled kod specijaliste dečije stomatologije kako bi se utvrdilo o čemu je zaista reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata