Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, bila sam kod stomatologa pre oko 3 nedelje, stavljen mi je lek i plomba ali se zub upalio i morala je da mi vadi živce, primila sam jedno 4 anestezije u roku od 3 sata i nakon toga su me bolele desni sa te strane danima. Stavila mi je lek I cement, I pre 8 dana opet lek I plombu. Mene I dalje boli zub na zagrižaj, ne boli me na toplo hladno, i nekad me boli kao da pulsira sam zub. Zanima me da li je to normalno, obzirom da je zub mrtav i da je ona rekla da je prošlo sve u najboljem redu kad je punila 3 kanala iz kojih su izvadjeni živci na tom zubu, šestici.

Anja - 08. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Anja,

nakon adekvatnog lečenja kanala korena zuba uobičajena je pojava osetljivosti zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, koja se tokom nekoliko dana postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se preduzela adekvatna terapija.

Srdačno

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata