Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, bila sam kod stomatologa zbog oticanja zuba. Naime, otok je iznad gornjih zuba, jedinice i dvojke, ispod nosa, cak se prosiri na obraze i ispod oka. Zub ne boli, a stomatolog nakog brzinskog pregleda kaze da oticanje nije dentogenog porijekla, i napisao uputnicu dermatologu, mada ne znam kakve bi to veze moglo imati sa tim podrucjem. POdrucje ispod i oko nosa je tvrdo na dodir. Pa me zanima vase misljenje, ako ste imali slicnih iskustava, jer iskreno strah me da ne ostanem bez zuba, a relativno sam mlada. Unaprijed zahvaljujem.

meri - 23. 08. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Meri,

da bi se isključio ili potvrdio otok porekla obolelog zuba neophodni su : analiza snimka, klinički pregled (perkusija, palpacija i ispitivanje vitaliteta zuba).

Ukoliko nije urađena kompletna dijagnostika, smatramo da treba za zatražite drugo mišljenje.

Na otečeni predeo lica stavljajte hladan oblog (ne led), spavajte na suprotnoj strani i izbegavajte boravak na toplom.

Srdačno

Srdačno

 

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27668 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27668
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata