Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani , bio sam bolestan 3 , 4 dana sa temperaturom i bolom grla ... ali to sve sad polako prestaje , temperature nema , a i skoro bola u grlu . Ali imam jedan drugi problem . Iskocile su mi rane po ustima i jeziku , afte ... Lecim ih vec pet dana , ponekad mi bude lakse , ali to samo dok ne jedem i ne pricam ... Mnogo boli i dosta sam smrsao jer ne mogu da jedem cvrstu hranu od bolova ... Samo neke supice , kasasta hrana , pasirana ... ( npr. pire od krompira i tako .. ) , ali i tad jako boli . Imam jednu na unutrasnjosti levog obraza , jednu sa desne strane jezika , a i osecam da se kod kutnjaka pojavljuje jos jedna i ta me jako boli ( ne znam da li mi nicu kutnjaci , ili je nova afta ) . Pijem LYSOBACT i neki sprej za oralno koriscenje - SREBROSEFT . LYSOBACT ne pomaze , samo mi se otopi u ustima i sve ostaje isto , SREBROSEFT malo , ali samo na minut dva umiri bol , kao da mi otrne usta i jezik i posle 5 minuta prodje dejstvo i opet uzasno boli . Molim vas pomozite , sta mogu da uradim ? Da idem kod zubara da mi vidi to ili u apoteku pa sta mi daju ? Ili vi dajte neki savet ... Unapred Hvala !

Jovan - 20. 02. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Jovane,

postoje preparati za profesionalnu upotrebu kojima se mogu tretirati afte u cilju bržeg oporavka te Vam iz tog razloga savetujemo da se ipak obratite stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25985 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata