Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Bio sam kod zubara poslednji put pre 5 meseci. Nakon toga nijesam isao zbog trenutne situacije sa kovid-om... lijek mi stoji u zubu tih 5 meseci. Dai ima mogucnosti da se gangrena nije stvorila ? Da li postoji mogucnost da mi zub bude u redu ? Inace iz jednog zuba je lek ispao pre neki dan. Ali iz drugog nije. Sigurno je da cu otici kod zubara. Ali se plasim sta ce mi reci. Srdacan pozdrav !

Andrija - 01. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Andrija,

postoji više vrsta medikamenata koji se koriste u terapiji u stomatologiji. S obzirom da nemamo uvid u vrstu medikamenta koji je postavljen, nije moguće ni davati bilo kakvu tvrdnju.

Savetujemo da ne odlažete posetu stomatologu kako bi se započeta terapija sprovela do kraja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata