Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

ceka me vadjenje jednog umnjaka koji je razoren karijesom,odnosno,skoro je dosao do zivca za par dana. Stomatolog mi je rekao da postoje sansa da anestezija nece da deluje zbog tog ogromnog karijesa. Te zbog dzepa koji postoji i neke upale, mi nije svejedno. Znacilo bi mi Vase misljenje.

Unapred zahvalna

Milena - 03. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Milena,

ukoliko se primeni odgovarajuća tehnika aplikovanja lokalnog anestetika anestezija će delovati i vađenje zuba će biti potpuno bezbolno.

Najbolje je da umnjak vadi oralni hirurg.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata