Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani cerka 8 god ima gencki urodjen razmak izmedju jedinica,ta resica njoj nesmeta za govor,za hranu...takodje na snimku se vidi da nema stalne dvojke,cetvorke i petice u gornjoj vilici a u donjoj dvojke i petice,to je takodje genecki.,sta se u takvim slucajima radi i kakva tu proteza treba da bude s obzirom da znamo da je proteza potrebna? Hvala unapred na odgovoru

Sanja G. - 14. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sanja G.,

s obzirom na to da nedostaje veliki broj zuba neophodan je klinički pregled, analiza Rtg snimaka i analiza modela vilica dobijenih otiskivanjem istih od strane ortodonta kako bi se napravio plan terapije. U većini slučajeva razmatra se mogućnost postavljanja postojećih zuba na odgovarajuća mesta u vilicama uz pomoć ortodontske terapije, a potom planira nadoknada zuba koji nedostaju (najčešće ugradnjom implantata sa navršenih 18 godina).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata