Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, cesto mi se na donjoj usni unutra, napravi na istom mestu mali jedva vidljiv plik kao providne bele boje cestk i kao tacka i bude malo tvrd, kao smetami posle dan , najvise dva se povuce. Deluje mi da je iritirano necim ali uvek na istom mestu. Da li je to normalno? Hvala unapred :)

Stefan - 20. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Stefan,

najverovatnije je u pitanju retenciona cista male pljuvacne zlezde koja se nalazi u usni, a najčešće nastaje kao posledica hronične iritacije sluzokože oštrom ivicom zuba te opstrukcije izvodnog kanala žlezde. Ukoliko spontano ne prođe potrebna je mala hirurska intervencija kako bi se cista uklonila.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kada se ponovo pojavi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28469 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28469
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata