Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Da li kondilomi mogu da se manifestuju u vidu belicaste promene na desnima, slicne aftama. Razlika je sto ova promena ne boli kao afta.

Hvala unapred.

Paranoja - 27. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

  Poštovani Paranoja,

kondilomi u usnoj duplji mogu se pojaviti u više različitih oblika, kao izrasline u obliku kupole koje  mogu biti bele ili boje normalne sluznice, ravna uzvišenja koja su boje normalne sluznice ili zadebljanja sa površinom nalik karfiolu.

Prepoznavanje oboljenja i postavljanje dijagnoze oralnih kondiloma je oblast lekara specijaliste bolesti usta,  te Vam savetujemo da zakažete pregled kako bi se sagledalo kakva promena je u pitanju i shodno tome preduzela odgovarajuća terapija.

Srdačno






Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata