Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, da li postoji mogucnost da se rasklimatan,ali zdrav zub (dvojka dole)usled paradentoze nekako veze za vilicnu kost i dalje tako koristi,umesto vadjenja.
Zahvalan Rade.

Rade - 15. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Rade,

postoji mogućnost, ali to u velikoj meri zavisi od stepena uznapredovalosti parodontopatije (ukoliko je to uzrok).

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i zakažete pregled kod specijaliste parodontologije koji će predložiti najbolju terapijsku opciju u Vašem slučaju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata