Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Danas mi je četvrti dan od vađenja zuba. Vadjenje nije bilo lako, zub je imao gnojne kesice u korenu. Pijem antibiotik koji je stomatolog prepisao. Otok je počeo da opada (ono sto je ostalo je tvrdi deo otoka) Do kad je normalno da otok traje?
Hvala unapred!

Dimitrije - 25. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Dimitrije,

da, nakon vađenja zuba uzročnika infekcije (otoka) potrebno je više dana, nekada i dve nedelje da se otok u potpunosti povuče, što zavisi od više faktora (veličine, lokalizacije itd.).

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28984 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28984
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata