Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, danas mi je stomatolog stavio plombu, medjutim kada stegnem zube kao da se ne podudaraju goenji i donji zubi, kao da se zdrava gornja krunica ne poklapa sa plombom koja se nalazi na donjoj strani, ne boli ali nekako stvara strasnu nervozu kao da zubi nisu moji. Da li trebam ici stomatologu da malo bolje oblikuje plombu?

Neda - 09. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Neda,

da, potrebno je da odete kod Vašeg stomatologa radi korekcije visine plombe i zagrižaja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata