Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Danas mi je vadjen gornji umnjak, bio je blizu sinusa, ali proverom sa zapusavanjem nosa i izduvavanjem nije otkriveno da je došlo do otvaranja sinusa. Brušena je kost i stavljeni su konci, dobila sam Klindamicin i deksazon. Konce skidam za 10 dana. Da li postoji rizik od otvaranja sinusa, s obzirom da imam zakazan let avionom 20.7?
Pozdrav

Jovana - 05. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Jovana, 

ukoliko je probama ustanovljeno da nije došlo do otvaranja sinusa, a pritom Vi nemate simptome otvorenog sinusa - pojava vazduha ("šištanje") iz rane prilikom otvorenih usta kada se duva vazduh na začepljen nos ili pojava tečnosti na nos prilikom gutanja, nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata