Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani
Danas prilikom jela mi se odlomio unutarnji dio gornjeg prvog pretkutnjaka (ona kao kvržica na krunici), a čini mi se da na tom mjestu ima i malo karijesa. Zbog trenutne epidemiološke situacije ne mogu da dođem do svog doktora, a izgleda ni do neke druge alternative ( dobila sam info da u Domu zdravlja primaju samo hitne slučajeve, što god to bilo). Ako mi možete pokušati objasniti koliko je ozbiljna ova situacija, jer ne bih voljela da sada zbog ovoga dođe do neke veće komplikacije ili gubitka zuba. I koliko vremena zapravo mogu čekati a da ne nastanu ozbiljniji problemi? Inače zub me ne boli, niti sam prije loma osjećala neke probleme.
Puno hvala na Vašem vremenu i lijep pozdrav!
Ivana

Ivana - 16. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Ivana,

ne očekuje su komplikacije. Savetujemo dobru higijenu i da definitivno zbrinjavanje zuba odložite do normalizovanja situacije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata