Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, danas sam izvadila donju sedmicu, dok je trajala anestezija, sve je bilo u redu, posle delovanja, bil je neizdrziv. Popila sam paracetamol, ali ne pomaze, inače sam 16 nedelja trudnoće. Da li mogu da stavim neke obloge i koje da bih bar noć pregurala? Hvala unapred.

Ivana Burmaz - 30. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana Burmaž,

neposredno nakon vađenja zuba, kao i u prvih nekoliko dana uobičajeno je prisustvo bola, i u tom periodu će Vam biti od koristi upotreba analgetika koje možete koristiti tokom trudnoće (paracetamol). Takođe savetuje se upotreba hladnih obloga.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata