Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani decak je pao pre par dana ali nije puno plakao i nije bilo vidljivo da se negde udario no medjutim danas sam primetila da mu je gornja jedinica malo okrnjena na vrhu zubica,ne primetim da mu smeta.Moje pitanje je da li bi trebala da ga odvedem decijem zubaru da mu to izbruse ali računam da to nije baš izvodljivo jel se inače boji lekara?

Natascha - 12. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Natascha,

svakako bi trebalo da posetite stomatologa kako bi se utvrdio stepen oštećenja zuba. Na ovaj način a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka po potrebi nije moguće tvrditi ništa preciznije.

Dakle, savetujemo da posetite dečijeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata