Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Deo zuba mi se odlomio i imala sam velike bolove. Stomatolog mi je ustanovio da je potrebno vađenje živca, stavljen je lek da se umrtvi živac. Posle 17 dana sam otišla da mi izbadi živac, međutim lek nije upotpunosti delovao. Delovao je na jednom delu, a na drugom nije, tako da su mi živac izvadili sa anestezijom.
Otkako je zub napunjen i stavljena plomba prošlo malo više od mesec dana. Sada kada jače zagrižem ili kada pritisnem jače sa četkicom za pranje zuba, osećam pritisak. Zanima me da li je to u redu?

Hvala Vam

Sara Klara - 23. 09. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Sara Klara,

osetljivost i bol na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i pritisak se mogu javiti nakon endodontske terapije i najizraženiji budu u prvih par dana od intervencije.

Ukoliko je Rtg snimkom potvrđeno da je sprovedeno kanalno lečenje adekvatno, i nije prisutan spontan bol, nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata