Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, dete 4g je prilikom udarca rasklimalo gornju jedinicu. Malo je krvarilo na desnima uz zub, sto je brzo prestalo, ali je jedinica prilicno rasklimana. Zubar je pricvrstio zub sa plombom uz dvojku. Od tada je proslo 3 nedelje medjutim zub se i dalje klima. Nema bola, nema tragova infekcije. Da li mozemo ocekivati da se zub sam ucvrsti? Ili ce morati da se izvadi? Hvala unapred

Ivana - 20. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

na ovaj način je izuzetno teško izneti bilo kakvu prognozu, da bi se bilo šta tvrdilo neophodan je pregled i analiza Rtg snimka. Teoretski, zub se može učvrstiti.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata