Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, dete ima 14 godina izvadjen je zub pod upalom.Bolovi ne prestaju ni posle 6 dana.Danas sam slucajno naisla na Vas sajt pa Vas molim da mi savetujete sta da radim.Inace pije i panklav i brufen jer je izmedju intervencije kada joj je stavljen lek i vadjenja pocelo i koleno da otice i boli, njen deciji lekar kaze da je od zuba. Recite mi molim Vas da li je to moguce. S'postovanjam

Svetlana - 24. 01. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Svetlana,

u vezi sa kolenom bih u svakom slučaju konsultovao ortopeda ili dečijeg fizijatra.

Vadjenje zuba pod upalom nije kontraindikovano i ta procedura je u redu. Bol koji postoji toliko dugo posle vadjenja, upućuje na to da je neophodna ponovna poseta stomatologu, da se pregleda rana i otklone bolovi.

srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata