Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, dete ima 16.meseci a vec mu se pojavio karijes u donjoj vilici, na dva zubica, tacnjje crne tackice. Kako se mogu tretirati zubi tako malom detetu i sta preduzeti? Hvala unapred na odgovoru. Napominjem da ne pije odavno mleko, odbacio je flasicu pre napunjenih godinu dana, slatko ponekad jede a sokove ne pije, samo vodu.

Jelena - 12. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

važno je da budete strpljivi i uporni i da svoje dete vodite kod stomatologa redovno, kako bi se dete naviklo na atmosferu u stomatološkoj ordinaciji i kako bi se uspostavila saradnja sa stomatologom. Kada se uspostavi neophodna saradnja deteta i stomatologa, moći će da se sanira karijes. Najbolje bi bilo da posetite specijalistu dečije i preventivne stomatologije, koji je najbolje obučen za rad sa decom tog uzrasta.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata